Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

FAQ

Algemeen

“Healthy snacking made simple” het doel van PureSquare in een notendop. Wij gaan opzoek naar gezonde snacks met pure ingrediënten en we bieden je deze aan door middel van verschillende samengestelde pakketten bovendien willen we onze klanten ook graag informeren zodat ze ook tijdens het winkelen gezondheidsbewuste keuzes zullen maken. Ieder pakket bevat daarom informatie over de snacks en de voordelen die hun voedingsstoffen bieden.

Je gewenste bestelling wordt aan huis of bij je bedrijf geleverd. Je kan hierbij kiezen voor een abonnement waarbij je maandelijks je healthy snacks geleverd krijgt, maar je kan de doos ook éénmalig aankopen om ze uit te testen of om iemand die je liefhebt te verrassen met een doos vol (gezond) lekkers.

Je krijgt een leuke doos met allerhande gezonde en lekkere snacks toegestuurd! We maken onderscheid tussen drie verschillende pakketten voor drie verschillende doelgroepen namelijk: Bedrijven (Biz), Thuisgebruik (Home) en Kinderen (Kids). De dozen verschillen onderling op het gebied van inhoud en het aantal snacks per doos. De snacks werden geselecteerd nadat ze onze strenge eisen voldeden. Op die manier kunnen we je een gezond en lekker tussendoortje bieden.

De PureSquare dozen verschillen niet enkel op gebied van kwantiteit maar ook op gebied van welke snacks er inzitten. Elke doos heeft zijn specifieke snacks met de juiste redenen verkozen. Merk op dat we sommige snacks in meerdere type dozen laten terugkomen, maar dit is eerder een uitzondering.

PureSquare Kids is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Deze dozen bevatten snacks en tussendoortjes die passen in een kinderhand. Net als alle andere snacks bevatten deze alleen natuurlijke ingrediënten en bevatten ze geen chemicaliën, toegevoegde suikers of E-nummers.

PureSquare Biz is bedoeld voor kantoorruimten en vergaderzalen. Een gezond voedingspatroon aanbieden op een bedrijf biedt namelijk talloze voordelen voor werknemers maar zeker en vast ook voor de werkgevers. Deze extra grote doos bevat gezonde snacks die heerlijk zijn van smaak maar je ook helpen je energiepeil constant te houden. We kozen voor variatie aan smaken en texturen zodat er voor iedereen wel iets lekkers terug te vinden is. De healthy snacks zijn individueel verpakt waardoor ze telkens de juiste portie zijn en van het kantoor geen knoeiboel maken.

Ben je een werkgever op zoek naar dat tikkeltje extra, wil je je vergaderingen productiever én gezonder maken of zijn jij en je collega’s gezondheidsbewust en nemen jullie graag het heft in eigen handen? PureSquare helpt jullie graag verder. Bekijk ons aanbod, bestel en ervaar zelf wat PureSquare Biz voor je kan betekenen.en contacteer ons gerust indien je extra informatie wil verkrijgen.

PS: Omdat onze producten individueel verpakt zijn blijven ze langer vers en krokant. Sla een voorraad PureSquare Biz in zodat je vergaderzaal of kantoorruimte altijd de nodige bouwstenen kan bieden.

PureSquare Home is een variant voor thuis of ‘for on the go’. Een kleine honger tussen twee maaltijden in? Grijp niet langer naar een ongezonde koek en kies voor een gezonde snack uit onze PureSquare Home doos. Wij zorgen voor een doos gevuld met snacks die je kan meenemen naar je werk, school of die je kan degusteren voor je tv of laptop.

Dit is een moeilijke vraag voor velen, maar PureSquare houdt het simpel. Onze snacks bestaan enkel en ALLEEN uit natuurlijke ingrediënten. Toegevoegde suikers, E-nummers en andere chemicaliën zijn niet welkom. Ook onze proteïnerijke snacks bevatten bevatten ingrediënten die geen negatieve impact hebben op het menselijk lichaam. Ook moet een snack bij PureSquare ons niet alleen van energie voorzien, maar het moet de bouwstoffen aanleveren die je lichaam nodig heeft om gezond te zijn.

PureSquare investeert zeer veel tijd en moeite om je deze karwei te besparen. We hebben een heel uitgebreid gamma aan snacks waardoor de inhoud van een PureSquare doos steeds een verrassing is. Toch blijven we niet stil, we zijn steeds opzoek naar snacks om ons arsenaal te versterken. PureSquare zal ook op regelmatige basis bij zijn klanten polsen wat er verbeterd of veranderd kan worden.

Vegan/Paleo: Onze snacks veranderen regelmatig. Daarom kunnen we niet 100 % garanderen dat alle snacks geschikt zijn voor een vegan/ paleo dieet. Sommige producten bevatten whey-peptiden afkomstig uit melk, biologische honing.

Glutenvrij: Alle producten zijn gluten- en lactosevrij.

Notenallergie: Enkele producten bevatten noten of sporen van noten. Voor meer info over allergenen en dergelijke kan je steeds het blad, dat meegeleverd wordt met je box, raadplegen waar alle specificaties van de producten in je doos op genoteerd staan. Vergeet ook zeker niet de ingrediëntenlijst te raadplegen die je op elk product kan terugvinden. Indien er nadien nog twijfel bestaat, gelieve ons te contacteren door een mailtje te sturen naar info@puresquare.eu

Smaken verschillen inderdaad. Indien we merken dat veel klanten bepaalde snacks niet lekker vinden zullen we zeker het assortiment zo spoedig mogelijk aanpassen.

Bestellen & Levering

Ga naar Aanbod op de homepage en maak je keuze.

Een testdoos bevat identiek dezelfde snacks als een doos aangekocht door middel van een abonnement. Het enige verschil is dat je bij een testdoos geen korting en gratis levering geniet.

Wanneer je een abonnement aangaat bij PureSquare ontvang je maandelijks je PureSquare doos of dozen. Zeer simpel toch?

Uiteraard kan je dat… Maar voor je je abonnement stopzet, stuur ons even een mailtje op info@PureSquare.eu Misschien komen we er samen wel uit. Beslis je toch je abonnement stop te zetten? Ga simpelweg naar je persoonlijke account op de website en daar kan je je abonnement stopzetten. Bedenk je je na een tijdje dan kan je je abonnement hier ook terug activeren.

Voorlopig leveren we enkel binnen België en Nederland. Maar hou ons zeker en vast in de gaten. Iedereen heeft recht op gezonde tussendoortjes. Wie weet wat de toekomst brengt.. Wij hebben alvast grote ambities!

Neen! Wij hanteren dezelfde tarieven binnen Nederland als België. Leuk hé?

Jazeker, graag! Kies gewoon voor de optie testdoos. En vul het gewenste leveringsadres in.

Binnen België moet je rekenen op twee à drie werkdagen. PureSquare mailt zijn klanten altijd zo snel mogelijk indien hier van afgeweken wordt. Indien je bestelt vanuit Nederland, moet je helaas een dagje langer wachten aangezien ons magazijn gelegen is in België.

Nadat je je eerste bestelling ontvangt wordt er maandelijks een nieuwe bestelling opgestuurd. In de praktijk: als je bijvoorbeeld op 5 maart je eerste bestelling ontvangt dan krijg je de maanden nadien telkens de 5e dag van de maand  je nieuwe bestelling aan. (rekening houdend met weekends en feestdagen die ertussen kunnen vallen, kan dit lichtjes afwijken)

Betaling

Wij werken samen met de twee grootste betaalproviders beschikbaar, namelijk: Mollie en STRIPE. Voor de eenmalige betaling kan je betalen door middel van Bancontact, Maestro, Visa, MasterCard, Paypal, Bitcoin en overschrijving. Indien je kiest voor een abonnement dan kan dat enkel met Visa, MasterCard of Paypal betaald worden. We beschikken over een extra beveiligde verbinding waardoor je betaling veilig wordt verwerkt.

Er zijn enkel verzendkosten als je kiest voor een éénmalige aankoop van één van de PureSquare dozen.  Deze verzendkost bedraagt dan €4,50.

Je kan kiezen om je abonnement maandelijks, 3 maandelijks of jaarlijks te betalen. Dit staat los van het feit dat je gewoonweg iedere maand de bestelde hoeveelheid PureSquare dozen zal ontvangen. Kies je voor een abonnement dan geniet je sowieso van gratis verzending en een korting per doos die stijgt naargelang het betaaltermijn dat je kiest. Het bedrag wordt automatisch van je rekening afgehaald alvorens de nieuwe levering verstuurd wordt. Neem een kijkje in de tabel bij Ons Aanbod om na te gaan wanneer je welke kortingen verkrijgt.

PureSquare verkiest snacks die nauwelijks terug te vinden zijn in de lokale supermarkt en niet geproduceerd worden door grote multinationals. Onze snacks worden gemaakt van eerlijke en pure ingrediënten. De productie hiervan is vele malen duurder dan de productie van ongezonde snacks. Bij PureSquare zijn we niet opzoek naar woekerwinsten maar willen we een positieve impact creëren op de maatschappij. Dit passen we ook toe bij ons distributieproces, aangezien we samenwerken met CityDepot in Hasselt. Ook zij hanteren strenge milieunormen waardoor aan huis leveren een minimale impact heeft op het milieu.

Mijn Account

Met je persoonlijke account kan je op een overzichtelijke manier je huidige bestelling opvolgen en bestellingen in het verleden bekijken. Ook kan je hier je abonnement opzeggen en heractiveren.

Door middel van onze nieuwsbrief wordt je op regelmatige basis op de hoogte gebracht over nieuwe ontwikkelingen en acties. Ze bevatten ook leuke tips en tricks die je kunnen helpen om je gezondheid of productiviteit te verbeteren. Aarzel niet en schrijf je in. Je zal er geen spijt van hebben en heb je dat wel dan kan je je altijd weer uitschrijven.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
schermafbeelding-2016-12-05-om-11-04-33

Stay in touch!

©2017 PureSquare - all rights reserved - a web creation by Sandbox Services www.sandboxservices.be