Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Over PureSquare

Het ontstaan van PureSquare?

Het sprookje begon eind 2015 toen twee jongemannen met elkaar aan de praat raakten. Beiden hadden ze jarenlange ervaring in de wereld van sport en gezonde voeding en hun visie over gezond eten was identiek. Ze hadden beiden letterlijk aan de lijve ondervonden dat deze visie prachtige resultaten veroorzaakte en totaal niet als een dieet te bestempelen viel. Wat het wel vereiste was dat je onder andere 6 tot 8 kleine maaltijden doorheen de dag moest consumeren.

Dit bracht een gedeelde frustratie aan het licht: écht gezonde snacks zijn moeilijk te vinden of tijdrovend om zelf te prepareren. Zelf waren ze continu op zoek naar gezonde kant en klare opties en zagen dat deze zoektocht voor anderen een drempel creëerden die hen weerhield om hun levensstijl een positieve wending te geven! Jarenlang zagen ze hoe consumenten misleid werden door mooie marketing en misinformatie over voeding. Dit moest veranderen. Samen zochten ze de internationale markt af opzoek naar snacks die niet alleen Pure van ingrediënten waren maar ook simpelweg verstuurd konden worden. PureSquare werd geboren.

Nog steeds staan ze achter vers voedsel en foodprepping, maar er moet ook ruimte zijn om zonder schuldgevoelens te genieten van een lekkere snack bestaande uit ingrediënten die goed voor je zijn. Dit kan simpel met PureSquare.

img_3086

Waarom kiezen voor PureSquare?

De snacks in onze dozen werden zeer streng beoordeeld… de vereisten: natuurlijke ingrediënten, laag in suikers, lage calorische waardes, geschikt voor elk dieet op elk moment, het bieden van extra gezondheidsvoordelen (bijvoorbeeld snacks hoog in anti-oxidanten, glutenvrij,…), makkelijk mee te nemen en uiteraard lekker van smaak!

De snacks worden geleverd in een mooie doos die past binnen elk interieur, een doos die gezien mag worden en je niet weg hoeft te stoppen. De doos werkt op die manier als een reminder dat je gekozen hebt om voor gezonde alternatieven te gaan, dat je bewust bezig bent met wat je lichaam ingaat. En daar mag je trots op zijn!

Onze missie

PureSquare wil mensen bewust maken dat genieten van een gezonde snack simpel, leuk en lekker kan zijn. Dit draagt bij tot een gezonder eetpatroon dat op zijn beurt weer leidt naar een fitter bestaan. PureSquare hoopt hierbij talloze mensen hun leven positief te beïnvloeden.

PureSquare in de toekomst?

Naast het regelmatig bijwonen van beurzen en actief opzoek gaan naar gezonde en lekkere tussendoortjes. Zijn wij zelf druk bezig met het ontwikkelen van onze eigen gezonde tussendoortjes. Hou onze FB page en nieuwsbrief in de gaten om de veranderingen hieromtrent op te volgen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Tags

schermafbeelding-2016-12-05-om-11-04-33

Stay in touch!

©2017 PureSquare - all rights reserved - a web creation by Sandbox Services www.sbxs.be