Gezond Snacken!

Nieuw Belgisch bedrijf PureSquare biedt iedereen een gezonde break aan!

Files, hard werken, overuren, sporten, kinderen… Oh ja, we mogen niet vergeten te eten… Gezond eten! Het combineren van een drukke levensstijl met een gezond eetpatroon is niet gemakkelijk. Velen gaan de strijd aan maar merken al gauw op dat dit verdomd veel tijd in beslag neemt. Één maaltijd per dag klaarmaken is haalbaar… vijf maaltijden…té tijdrovend.

We zochten naar een oplossing en PureSquare werd geboren! PureSquare gelooft dat snacken ook gezond kan zijn, zonder dat de bereiding ervan uren in beslag moet nemen. Onze zoektocht naar de juiste producten begon. We zouden verder moeten kijken dan de mooie verpakkingen en verleidelijke slogans… we focusten ons op wat er echt toe doet… de toegevoegde suikers, e-nummers, fructoses, glucosestroop, dextrose, palmvetten, transvetten en ga zo maar verder…

Eeuw van de gezonde snack

Gelukkig zijn er tegenwoordig veel kleine bedrijven en startups die like minded zijn en niet meedoen met de mainstream voedingsindustrie. Ze kiezen voor een andere aanpak. Een manier van werken waarbij het welzijn van de mens en natuur centraal staat.

PureSquare deelt deze filosofie en draagt zijn steentje bij. De producten die we aanbieden zijn stuk voor stuk geselecteerd op basis van strenge criteria die voor ons de perfecte snack vormen! Kom ons ontdekken op: www.puresquare.be en zoek ons op Facebook om extra informatie en handige tips te verkrijgen.

Proefpakket
bestellen