Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Onze snacks

Vijgen na pasen of eerder dadelijk?

Kleine woordspeling hier. Een deel van onze snacks bestaan uit deze magische vruchten. Namelijk: vijgen en dadels. Ze smaken niet alleen zoet, maar hebben ook een smeuïge structuur die smelt in mond. Deze vruchten uit de oudheid zijn doorheen de tijd vergeten geraakt maar bieden ons, de moderne mens, een hele hoop voordelen. Ze bevatten veel vezels, hetgeen de honger dempt en het zijn echte energieleveranciers om je dagen vlot door te brengen. Hiernaast functioneren ze als een natuurlijk bewaarmiddel, waardoor ze onmisbaar zijn in een gebalanceerde snack!

Gevriesdroogd fruit

Hoor ik het goed? Gevriesdroogd fruit? Smelt dat niet…? Nee hoor! Welkom in de 21ste eeuw. Nieuwe technieken laten toe om fruit onder te dompelen in ijskoud gas die het vocht volledig uit het vrucht haalt, maar de vitamientjes en mineralen met rust laat. Hierdoor blijven de smaken bewaard en krijgt het fruit een leuke bite!

unnamed (2)

Nootzakelijk.

De nummer 1 op gebied van tussendoortjes zijn de nootjes. Deze kerels hebben het echt allemaal. Eiwitten, koolhydraten, vetten, bomvol vitaminen en mineralen. Ze zijn een ideale snack. Gelukkig hebben wij ze in alle vormen en maten, verwerkt en niet verwerkt zodat u zich noo(i)t zult vervelen!

Zoveel eten… Geef mij maar koffie…

We zouden niet PureSquare zijn als we onze dozen vol zouden steken met oploskoffie die vermengd is met room en andere chemicaliën. Dat doen we niet. We houden het op pure gevriesdroogde koffiebonen met daarin iets extra. Namelijk shrooms. Jawel, paddestoelen! Deze wonderen van de natuur hebben het millennia overleefd op deze drukke wereld zonder in te boeten in moeite. Ze hebben daarom ook enkele trucjes. Ze bevatten namelijk oeroude stoffen die ons lichaam niet enkel energie geven zoals caffeine, maar ook nog eens een behagen gevoel met daarboven een uitzonderlijk concentratie vermogen! Geloof je ons niet? Probeer het zelf!

unnamed (5)

V for Vegan

Wij bij PureSquare willen niemand uitsluiten. Zo zijn onze producten voor 99% geschikt voor Vegans! Dieren zijn niet lastig gevallen bij het produceren van onze snacks. Misschien jammer, want denk dat ze ook baat zouden hebben aan onze natuurlijke ingrediënten ipv hun droge brokken…

Glüten Dag!

Zeg vaarwel tegen gluten. Dit goedje vind je nauwelijks terug bij PureSquare. Zoals wij al eerder zeiden, wij willen gezonde tussendoortjes voor IEDEREEN en we houden het SIMPEL!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
schermafbeelding-2016-12-05-om-11-04-33

Stay in touch!

©2017 PureSquare - all rights reserved - a web creation by Sandbox Services www.sandboxservices.be