Op maat

PureSquare biedt nu ook gezonde snacks aan in automaten. Had je graag een automaat geplaatst of je wilt onze snacks in je automaat? Wij zorgen dat dat mogelijk is. Gewoon even ons contactformulier invullen.

Full Service Automaat

All into Chokay?

Chokay Assortiment

Chokay is onze partner in crime tegen de versuikering van de maatschappij. Zij helpen jouw koffiebreak gezond houden door hun leuk assortiment aan suikervrije chocolade en dit gepresenteerd in een leuke houten display. Zo fleur je al snel keuken, cafetaria of cosy corner op met hun assortiment.

Maak je receptie dat tikkeltje specialer of geef eens een afscheidsdrink met gezonde tussendoortjes. Hier zijn onze SnackTowers ideaal voor. Geen zorgen voor gesmos of een grote kuis achteraf. Alles is portie verpakt en kan zo uit de display genomen worden.

Events

Holidays

Collega jarig of het is secretaressedag en je zou hen graag willen verrassen met een leuk alternatief? Vergeet die koffiekoeken, healthy snacken is het nieuwe kado bij uitstek. Er is niks zo leuk als een geschenk dat zegt:”We geven om je gezondheid!”. Dit kan op verschillende manieren gepresenteerd worden. Gewoon even contact opnemen met ons en we zorgen voor zowel inhoud als verpakking.

Geen toegevoegde suikers

Zonder toegevoegde suikers

Wij bij PureSquare, hebben het graag Pure, daarom geen toegevoegde suikers bij ons. De suikers die aanwezig zijn, zijn van nature aanwezig in de vrucht, noot, zaad of graan.

Geen Gluten

Glutenvrij

Een groot deel van de bevolking kan dit klein eiwitmolecule binnen tarwe niet verdragen en PureSquare wil er voor iedereen zijn. Daarom Glutenvrij!

Organische snacks

Organisch

Al onze snacks zijn organisch. Dat wil zeggen: geen extra’s! We willen clean en gezonde snacks zonder chemische toevoegingen.

Vegan Hartje

Vegan

Onze gezonde tussendoortjes zijn vrij van dierlijke producten. Wij willen gezond zijn voor mens en dier.