Over PureSquare

Waarom PureSquare?

PureSquare heeft als doel een positieve impact te creëren op de werkvloer en in de scholen door evenwichtige tussendoortjes te leveren. Ons concept is een om een lekkere snack voor te stellen en zo de werknemers of studenten iets nieuw laten ontdekken.

Ons doel is om te laten tonen dat gezonde snacks ook lekker kunnen zijn.

Voor de werknemer betekent dit een gezond en lekker alternatief voor de traditionele snack. Bij de keuze van onze snacks wordt er rekening gehouden met specifieke diëten, voorkeuren en het bestrijden van obesitas.

Lekker en toch gezond; hoe leuk is dit!

PureSquare wil voor de werkgever een gevestigde waarde zijn voor het creëren van een gezonde onderneming.  Meer en meer werknemers willen liever een gezonde en lekkere snack op kantoor en daar willen wij bij helpen.

PureSquare wil de studenten laten proeven dat een gezonde snack ook lekker kan zijn.  Ook merken wij dat er bij de jeugd steeds meer vraag is naar gezondere alternatieven.

Om dit te verwezenlijken wordt er samengewerkt met flexibele, betrouwbare, Europese leveranciers en een sociaal geëngageerd efficiënt fulfilment systeem waar duurzaamheid een van de kernwaarde is.

De belangstelling voor gezonde voeding neemt toe en PureSquare wil het voortouw nemen in deze positieve trend.

Onze verdelers?

PureSquare wil mensen bewust maken dat genieten van een gezonde snack simpel, leuk en lekker kan zijn. Dit draagt bij tot een gezonder eetpatroon dat op zijn beurt weer leidt naar een fitter bestaan. PureSquare hoopt hierbij talloze mensen hun leven positief te beïnvloeden. Zo werken we samen met betrouwbare partners die PureSquare aan de man brengen!

PureSquare in bedrijven en scholen?

PureSquare wil bedrijven en scholen vanuit de kern gezond maken. Dat wil zeggen dat we beginnen bij het individu!