Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Over PureSquare

Het ontstaan van PureSquare?

Het sprookje begon eind 2015 toen twee jongemannen met elkaar aan de praat raakten. Beiden hadden ze jarenlange ervaring in de wereld van sport en gezonde voeding en hun visie over gezond eten was identiek. Ze hadden beiden letterlijk aan de lijve ondervonden dat deze visie prachtige resultaten veroorzaakte en totaal niet als een dieet te bestempelen viel. Wat het wel vereiste was dat je onder andere 6 tot 8 kleine maaltijden doorheen de dag moest consumeren.

Dit bracht een gedeelde frustratie aan het licht: écht gezonde snacks zijn moeilijk te vinden of tijdrovend om zelf te prepareren. Zelf waren ze continu op zoek naar gezonde kant en klare opties en zagen dat deze zoektocht voor anderen een drempel creëerden die hen weerhield om hun levensstijl een positieve wending te geven! Jarenlang zagen ze hoe consumenten misleid werden door mooie marketing en misinformatie over voeding. Dit moest veranderen. Samen zochten ze de internationale markt af opzoek naar snacks die niet alleen Pure van ingrediënten waren maar ook simpelweg verstuurd konden worden. PureSquare werd geboren.

Nog steeds staan ze achter vers voedsel en foodprepping, maar er moet ook ruimte zijn om zonder schuldgevoelens te genieten van een lekkere snack bestaande uit ingrediënten die goed voor je zijn. Dit kan simpel met PureSquare.

img_3086

Waarom kiezen voor PureSquare?

PureSquare heeft als doel een positieve impact te creëren op de werkvloer door evenwichtige tussendoortjes te leveren. Ons concept is gebasseerd op wetenschappelijke kennis over voeding, gezondheid, productiviteit en duurzaamheid. Op basis van deze inzichten werden strenge criteria opgesteld waaraan de leveranciers en hun producten moeten voldoen. Zodoende kan PureSquare bedrijven informeren en hun gezonde en lekkere snacks aanbieden.

Voor de werknemer betekent dit een gezond en lekker alternatief voor de traditionele snack. Bij de keuze van onze snacks wordt er rekening gehouden met specifieke diëten, voorkeuren en het bestrijden van obesitas.

PureSquare wil voor de werkgever een gevestigde waarde zijn voor het creëren van een gezonde onderneming met een vermindering van absenteïsme en het verhogen van de productiviteit tot gevolg.

Om dit te verwezenlijken wordt er samengewerkt met flexibele, betrouwbare, Europese leveranciers en een sociaal geëngageerd efficiënt fulfilment systeem waar duurzaamheid een van de kernwaarde is.

In het belang van ons bedrijf en onze partners hanteren we een gezond businessmodel waarbij de  winsten gebruikt worden om in te zetten op innovatie en investeringen die de logistiek en algemene werking ten goede komen. De belangstelling voor gezonde voeding neemt toe en PureSquare wil het voortouw nemen in deze positieve trend.

Onze missie

PureSquare wil mensen bewust maken dat genieten van een gezonde snack simpel, leuk en lekker kan zijn. Dit draagt bij tot een gezonder eetpatroon dat op zijn beurt weer leidt naar een fitter bestaan. PureSquare hoopt hierbij talloze mensen hun leven positief te beïnvloeden.

PureSquare in de toekomst?

Naast het regelmatig bijwonen van beurzen en actief opzoek gaan naar gezonde en lekkere tussendoortjes. Zijn wij zelf druk bezig met het ontwikkelen van onze eigen gezonde tussendoortjes. Hou onze FB page en nieuwsbrief in de gaten om de veranderingen hieromtrent op te volgen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
schermafbeelding-2016-12-05-om-11-04-33

Stay in touch!

©2017 PureSquare - all rights reserved - a web creation by Sandbox Services www.sandboxservices.be