Over PureSquare

Waarom PureSquare?

PureSquare heeft als doel een positieve impact te creëren op de werkvloer door evenwichtige tussendoortjes te leveren. Ons concept is gebasseerd op wetenschappelijke kennis over voeding, gezondheid, productiviteit en duurzaamheid.

Voor de werknemer betekent dit een gezond en lekker alternatief voor de traditionele snack. Bij de keuze van onze snacks wordt er rekening gehouden met specifieke diëten, voorkeuren en het bestrijden van obesitas.

PureSquare wil voor de werkgever een gevestigde waarde zijn voor het creëren van een gezonde onderneming met een vermindering van absenteïsme en het verhogen van de productiviteit tot gevolg.

Om dit te verwezenlijken wordt er samengewerkt met flexibele, betrouwbare, Europese leveranciers en een sociaal geëngageerd efficiënt fulfilment systeem waar duurzaamheid een van de kernwaarde is.

De belangstelling voor gezonde voeding neemt toe en PureSquare wil het voortouw nemen in deze positieve trend.

Onze verdelers?

PureSquare wil mensen bewust maken dat genieten van een gezonde snack simpel, leuk en lekker kan zijn. Dit draagt bij tot een gezonder eetpatroon dat op zijn beurt weer leidt naar een fitter bestaan. PureSquare hoopt hierbij talloze mensen hun leven positief te beïnvloeden. Zo werken we samen met betrouwbare partners die PureSquare aan de man brengen!

PureSquare in bedrijven?

PureSquare wil bedrijven vanuit de kern gezond maken. Dat wil zeggen dat we beginnen bij het individu! Productieve mensen zorgen immers voor een welvarend bedrijf.