Papa waarom snacken wij?

Wat ben ik hangry! Je hoort het. Je kan je maar niet focussen op wat je momenteel aan het doen bent want er raast een honger gevoel door je lijf.

Er zijn verschillend opties: je begint met je nagels ( rijk aan keratine en vuiligheid), vervolgens je potlood ( voornamelijk vezels ) en als kers op de taart eindig je met je toestenbord tussen je tanden en loop  je te vloeken tegen je mede mens.  Nu meestal komt het niet zo ver, but you get my point.  Ons lichaam en vooral ons groot paar hersenen hebben een constante aanvoer van energie nodig. Stopt dit, dan willen we knagen.  Kies dan voor een correcte snack!

We weten nu ondertussen dat suikerrijke snacks niet optimaal zijn ( zie blog over toegevoegde suiker, toegevoegde waarde?) Daarom kies je best een snack dat ook leuk in de mond voelt. Je moet immers knabbelen. Dat knagen hebben we van onze voorouders. Langer kauwen op voedsel zorgt ervoor dat we beter verteren, maar ook sneller een verzadigdheids gevoel krijgen. Dit  zorgt dan weer voor vrede op kantoor ;)! Bij pure square kozen we onze snacks niet enkel op basis van uitstekende voedingswaarde, maar ook op de bite!

Als je zelf nog weet  waar je op kan knagen tijdens het werk, let us know!

 

Proefpakket
bestellen