Werking

Gezonde tussendoortjes aan je deur geleverd!

Iedereen heeft recht op lekkere snacks en wij willen de drempel laag houden. Te beginnen bij de deurdrempel! Wil je weten hoeveel snacks jullie nodig hebben? Geen probleem. Even op de offerteknop klikken en wij geven hier een gepast antwoord op!

PureSquare logo in het groot tegen de muur
SnackTower

PureSquare Displays

Cafetaria of werkvloer opfleuren met een leuke display? Dat gaat met PureSquare. Geen gerommel met losse snacks. Elk tussendoortje heeft een nette plek in onze displays. Handig om aan te vullen en vooral praktisch om je gewenste lekkernij terug te vinden!

PureSquare Automaat

Zoek je een pronkstuk in je bedrijf, dan moet je gewoon kiezen voor onze custom-made automaat. Gedaan met die traditionele ongezonde suikerrepen of zakjes chips. Kies voor een automaat vol met lekkers goedgekeurd door PureSquare. Het aanvullen van de tussendoortjes, het onderhoud van de automaat en de eventuele pechverhelping nemen we volledig op ons. Geen zorgen dus! Wil je meer weten? Vraag je offerte aan of stuur ons een mail.

PureSquare leverancier

Payconiq

Net zoals PureSquare voorloopt op gebied van snacks, zijn wij ook voorlopers op het gebied van de traditionele pick and pay. We kunnen onze partners namelijk voorzien van een PayConiq betaalsysteem! Hierdoor wordt een lekker tussendoortje kopen een fluitje van een cent.

QR code

QR – code

Wanneer je onze box, display of automaat tegenkomt, zal hier altijd een QR-code opstaan die je leidt naar alle info over onze snacks. Zo kan je al een keuze maken voordat je de verpakking nog maar moet opendoen. Door de QR-code in te scannen, komen al de allergenen en ingrediënten tevoorschijn op jouw smartphone. Maar wij bij PureSquare willen mensen ook informeren over een gezonde levensstijl dus je gaat hier ook kunnen zien welke snack je best op welke tijdstip kan consumeren. Scannen maar!